Blog Index
The journal that this archive was targeting has been deleted. Please update your configuration.
Navigation

CONTACT

Dank u voor het bezoeken van deze website. Hopelijk biedt de informatie voldoende duidelijkheid over wat geriatrie fysiotherapeut Monique van der Waerden voor u kan betekenen.

Heeft u nog vragen of wilt u contact opnemen voor een behandeling? Monique nodigt u graag uit het contactformulier in te vullen. Zij zal zo spoedig mogelijk reageren (in principe dezelfde dag). Natuurlijk kunt u ook bellen.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk staat u als patiënt daarbij centraal. Uw mening is dan ook erg belangrijk voor ons. Heeft u een suggestie om onze service- en dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag van u.
 

KLACHTENREGELING

Vervelend dat u een klacht heeft. Monique vindt het belangrijk van u te horen als u niet tevreden bent. Uw klacht wordt altijd serieus genomen en er wordt direct actie ondernomen om uw klacht samen met u op te lossen. 

Heeft u een klacht over de behandeling van uw fysiotherapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw fysiotherapeut of haar medewerker met u is omgegaan?  Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Voor meer informatie over behandelingen, kwaliteit, klachten en kosten:
https://www.defysiotherapeut.com

 

PRIVACY POLICY

Fysiotherapie Geriatrie Monique van der Waerden:

- gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen - deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is - bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens - houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden - vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is - informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens - informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens.

 

Fysiotherapie Geriatrie Monique van der Waerden

Buitenlust 15

5803 AZ  Venray

telefoon: 06 1479 2872

e-mail: monique@fysiotherapiegeriatrie.nl