Valpreventie

Valt u regelmatig of bent u bang om te vallen? Voelt u zich onzeker bij bijvoorbeeld lopen of opstaan? U bent beslist de enige niet. Gelukkig is er veel aan te doen. Bijvoorbeeld met een training Valpreventie. Wilt u hier meer over weten, lees dan hier verder

Blog Index
The journal that this archive was targeting has been deleted. Please update your configuration.
Navigation

DE THERAPEUT

Monique van der Waerden studeerde in 1991 als fysiotherapeut af aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Tijdens haar stage werd al snel duidelijk dat ze het liefst met senioren werkt. Na een aantal waarnemingen startte ze in 1992 bij de Limburgse stichting die tegenwoordig De Zorggroep heet. Bijna twintig jaar verzorgde Monique voor diverse onderdelen van De Zorggroep de fysiotherapie: in verpleeg- en verzorgingshuizen, op een revalidatieafdeling en in de wijk. 

Haar opgebouwde ervaring en deskundigheid in het werken met senioren zette ze vanaf september 2010 enige tijd in voor een particuliere zorgresidentie. Daarna werkte ze vanuit meerdere fysiotherapiepraktijken mee aan het vormgeven van geriatrie fysiotherapie in Venray en omgeving.

In 2011 rondde Monique bij Avans+ in Breda de 3-jarige Postbachelor opleiding ‘Geriatrie fysiotherapie’ af.  Vanaf 2010 heeft ze haar eigen fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in geriatrie in de regio Venray-Horst-Venlo.

Sinds 2014 is ze aangesloten bij het Parkinsonnetwerk.

Monique van der Waerden staat ingeschreven in het BIG-register en in de kwaliteitsregisters van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en het NVFG (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie).

BIG registratienummer: 79033993304